badkamerRENOVATIE

Heeft uw badkamer zijn beste tijd gehad? Geen probleem! Wij pakken ons werk steeds erg professioneel aan. Zowel in het ontwerp als in de uitvoering streven wij naar de perfecte balans tussen functioneel, duurzaam en mooi. Zo blijft elke badkamer opnieuw een uitdaging en een project op maat van de klant.

Taelman Construct: Uw aanbevolen aannemer uit Berlaar

One stop shop!

Als uw geprefereerde partner in de verbouwingen van uw woning, zorgen wij voor de volledige aanpak hiervan. U heeft slechts 1 aanspreekpunt en wij werken samen met onze partners om de werken tot de perfectie uit te voeren.

Wij voeren werken uit in regio Berlaar, Lier, Heist-op-den-Berg, Mechelen, Herentals, Herenthout, Putte en omgevingen.

De renovatie van je badkamer

 Nadat we samen je dromen en wensen hebben doorlopen, starten we met de volledige demontage en afbraak van je bestaande badkamer/toilet. We vernieuwen en verplaatsen leidingen en afvoeren indien nodig. Nadien wordt er opnieuw getegeld en bezet. Onze nieuwe en innovatieve waterwerende silliconespray wordt aangebracht ipv de traditionele kerdimat, dit resulteert in een 100% dichte douche. We plaatsen de nieuwe tegels en nadien je nieuwe douche, kranen, bad, toilet en meubels.
Nadien kan jij eindeloos geniet van je nieuwe droombadkamer!

Contacteer ons snel voor een afspraak en vrijblijvende offerte!

Benieuwd naar meer?

Volg ons op social media, mail of bel ons voor een gratis afspraak en vrijblijvende offerte!